Om oss

Som kund hos oss har du en personlig kontakt - vi tar hand om helheten!
Vårt recept

Effektbolagen

Bolaget startades 2017 och ägs idag av Michael Almeida och Kent Johanneson, båda har ett förflutet inom installationsbranschen. Bolaget kan idag erbjuda våra kunder ventilation, kyla/komfort, ventilationsservice styr-regler lösningar med hjälp av våra investeringar / bolag.

Sedan 2021 ingår även vårt servicebolag Enventia som utför service- och byggserviceuppdrag åt våra kunder. Våra bolag finns i Göteborg, Munkedal och Uddevalla upp längs Bohuskusten, och in i Dalsland, vi sträcker oss även ner mot Halmstad och in mot Borås.
Våra bolag

Så här enkelt är det

Vårt recept

Det är faktiskt så att alla inte tycker det är lika roligt som vi med installationer! Därför tycker vi att du kan få fokusera på annat medan vi får jobbet gjort! 

Vi erbjuder helhetslösningar för våra kunder, vi har samarbetspartners på tekniska lösningar som idag inte finns i koncernen och på så sätt kan svara upp mot dina behov. Våra kunder återfinns inom flera olika områden, bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner, landsting, industri- och byggledningsföretag.

Så här går det till

Våra värdegrunder:

ARBETSGLÄDJE

En trivsam arbetsplats ger glädje åt kunden.

RESPEKT

Värdesätter varandras egenskaper och olikheter.

ENGAGEMANG

Vi är en kontaktpunkt som löser kundens alla behov.

TRYGGHET

Kunden ska känna igen sig i vår profil.
01

Du ringer oss med din fråga

Oavsett om det gäller styr, kyla, ventilation eller en kombination så får du alltid kontakt med en personlig projektledare från våra dotterbolag som går igenom ditt ärende och är med dig hela vägen genom projektet.
02

Vi tar fram underlag och offert utifrån ert önskemål

Vi arbetar internt genom alla våra bolag för att ta fram den bästa helhetslösningen för er fastighet- och som samtidigt svarar upp mot era önskemål.

Nu är vår projektledare redo att kontakta dig med ett komplett förslag!
03

Projektstart

Efter genomgång av anbud och offert sätter vi gemensamt en tidsplan. Om så önskas tar vi kontakt med era hyresgäster och kan därefter sätta igång.

Visst är det skönt att ha en kontakt gällande samtliga installationer?

Vi bara gör det!

Som kund hos Effektbolagen i väst AB skall du oavsett bekymmer inom er fastighet få hjälp med helheten. 
Kontakta oss