Vi söker servicemontör

Är du vår nya medarbetare? 

Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt vara en del av Effektbolagen. Vi söker en ansvarsfull ventilationsmontör till vårt dotterbolag Ventilationseffekt i Götebor Vi letar efter dig som har ett stort tekniskt intresse och hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet. Du är ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete.


Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 

Våra kunder är både stora och små byggföretag som anlitar oss i samband med nybyggnationer eller större ombyggnationer. Som ventilationsmontör arbetar du både i stora och små projekt, korta. Utifrån givna ritningar och beskrivningar installerar och reparerar du olika typer av ventilationssystem. Du arbetar självständigt med att planera, samordna och utföra ditt arbete.

En viktig del av ditt arbete innebär att hålla en god kontakt med kunden och alltid rapportera då eventuella avvikelser uppkommer i vardagen.

Du kommer vara en del av ett team som består av ventilationsmontörer, Teamleader och projektledare.

Vem är du? 

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna från branschen och som ventilationsmontör, men det är inget krav. Vi ser allt som oftast individen och viljan att lära sig som en viktig del i vardagen.

Det är starkt meriterande om du har utbildning, till exempel yrkesutbildning som ventilationsmontör.

Du har antagligen erfarenhet av ritläsning sedan tidigare, du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi vill att du ska passa in i vårt team och vara en del av oss.

 

Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande, gillar att samarbeta med kollegor och har kvalitets tänk och god service i ”blodet”.

Vi uppskattar medarbetare som tar egna initiativ, är nyfikna och vill lära sig mer.

Vad kan Effektbolagen erbjuda dig? 

Vi drivs av att förbättra samhället och miljön för våra kunder. Hos oss är samarbete, passion och personlighet avgörande och tillsammans gör vi skillnad.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att kunna påverka din egen och vår gemensamma utvecklingsresa.


Välkommen att skicka in din ansökan till:

Michael Almeida

VD
Ventilationseffekt i väst AB
kontakta oss

Fler lediga tjänster